Vindbaarheid – SEO – SEA – UXD

€ 249Register
Difficulty: Beginner
Categories: ,

Wanneer een surfer een zoekopdracht doet in een zoekmachine verschijnen er twee soorten zoekresultaten, de organische of natuurlijke resultaten links van de pagina (SEO)
de pay-per-click advertenties, ook wel gesponsorde koppelingen genoemd, bovenaan en aan de rechterkant (SEA). Ook de toegepaste UXD is van groot belang, met name voor de bereidheid door te klikken op een website.

SEO  zoekmachine optimalisatie (Search Engine Optimization) is de meest natuurlijke manier en één van de manieren van zoekmachine marketing.  Voor veel mensen is een zoekmachine als Google dé manier om zich te oriënteren op het internet: meer dan 90 % van de internetters gebruikt Google als zoekmachine. SEO omvat alle activiteiten om een website zo hoog mogelijk te laten scoren in de organische zoekresultaten van een zoekmachine op relevante zoektermen.

Maandelijks verwerkt Google miljarden zoekopdrachten. Ook jouw doelgroep zoekt op Google naar jouw product of dienst. Dan wil je natuurlijk wel direct zichtbaar zijn. De zogenaamde organische zoekresultaten in Google zijn onbetaald en daarom ideaal voor iedereen. Maar, hoe bereikt jouw site nou een top 10 positie?

De positie van je website in de zoekresultaten wordt onder meer bepaald door:

  • Content: optimale teksten met de juiste keywords, maar ook afbeeldingen en filmpjes.
  • Techniek: de manier waarop de HTML-code, CSS en Javascript zijn opgebouwd en of deze voldoen aan de richtlijnen voor zoekmachines.
  • Autoriteit: Off-page optimalisatie in de vorm van link builden. Zorg voor relevante links naar jouw website.

Wanneer een surfer een zoekopdracht doet in een zoekmachine verschijnen er twee soorten zoekresultaten, de organische of natuurlijke resultaten links van de pagina
de pay-per-click advertenties, ook wel gesponsorde koppelingen genoemd, bovenaan en aan de rechterkant.

SEA (Search Engine Advertising)

Ook wel genoemd zoekmachine advertenties, zorgt voor meer websitebezoekers via de advertenties. Bij SEA draait alles om doelgerichte campagnes. Met de juiste zoektermen en het juiste budget, bereikt u het juiste doelpubliek.

Dankzij pakkend geschreven advertentieteksten gaat de doorklikratio de hoogte in. U stelt zelf het budget in en bepaalt exact hoeveel u per maand spendeert.

UXD (User Experiënce Design).

Heeft uw website heeft een hoge gebruiksvriendelijkheid? Onze UX ontwerpers controleren en leren u met behulp van online voorbeelden, te inventariseren of websites functioneel, gebruiksvriendelijk, geloofwaardig en duidelijk zijn voor de bezoekers. Wij evalueren en ontwikkelen door te doen, onder begeleiding van onze docenten en middels teamsupport. Samen leren, oefenen met bewezen strategieën, om uw kijk op onlinezaken als een website, positief te veranderen.

De cursus is o.a. gericht op het verhogen van uw kennis om rendement middels verkeer naar een website te genereren door gebruik van bovenstaande zaken al of niet in combinatie met elkaar.

Cursus
In 10 lessen maakt u kennis met de drie belangrijkste zaken voor website vindbaarheid.

Waar worden deze lessen gegeven?
Afhankelijk van het aantal aanmeldingen kan dat overal, op je eigen school, maar ook op een van de vele locaties van onze collega docenten of bij u in het bedrijf.

Wanneer?
Bijna wekelijks mogelijk, informeer via het contactformulier.

Van hoe laat tot hoe laat?
De gehele cursus neemt ongeveer een volle dag in beslag, maar kan ook in uren ingedeeld worden.

Wat zijn de kosten?

WordPress gevorden kost € 249,- incl. btw. en materiaalkosten.
Voor meer informatie neem contact op via het contactformulier of met Judith van Rooijen via info@thecommunicationchallenger.nl