Team of professionals

The Communication Challenger

De uitdaging om goed te communiceren. Er is meer. Een vak leren waarbij het gebruik van de nieuwe mogelijkheden duidelijk is en bijgebracht zal worden. Dit is voor een ieder te leren, van welke leeftijd ook. In woord, geschrift of via bijvoorbeeld sociale media jezelf of het bedrijf verbeteren? Dat kan!Marketing

Communicatie vindt plaats binnen en tussen de drie belangrijkste onderwerp categorieën: mens, levende organismen in het algemeen en communicatie-apparaten. Menselijke communicatie is uniek door het uitgebreide gebruik van de taal.

De juiste combinatie maken, in ieder beroep, door gebruik van alle beschikbare middelen van de 21 ste eeuw, daarin specialiseren wij.

Ons team bestaat uit een aantal in en externe vak idioten die alle ruimschoots hun sporen verdiend hebben en goed opgeleid zijn. Onderstaand een overzicht van de docenten waarmee u kennis maakt tijdens de diverse opleidingsmogelijkheden en ambachten.

door dik en dun

Claudia Schoemacher
Claudia werkte van 1996 tot 2006 als producer en redacteur achter de schermen van Endemol. Na haar behaalde HBO diploma Communicatie was zij van 2003 tot 2005 persvoorlichter.  Zij promootte als pr-deskundige zowel merken, bedrijven als personen. Een pro dame met veel kwaliteiten. Ook haar boeken zijn fenomenaal, bijv.: Kamer 303 en Kind van de Onderwereld. Claudia werd op 16 april 1970 in Amsterdam geboren. In 2007 trouwde zij met cosmetisch arts Robert Schoemacher. Inmiddels is Claudia gestopt met deze activiteiten.  Nu Door Dik en Dun!

 

 

autax

Jan Ardesch
35 jaar ervaring in het vak berging, taxi, banden en transport. Leermeester vanuit de praktijk. Zijn pro opstelling en rust maakt het mogelijk zaken goed en duidelijk over te brengen. Het in de praktijk het banden vak leren, of misschien een echte berger worden (in nauwe samenwerking met andere opleidings instituten). Bij deze docent schiet u altijd in de roos. Leren maar ook doen is helemaal zijn “ding”. Toepassen wat u net aangeleerd heeft. Direct werken in het vak, het complete plaatje daar gaat het om bij deze docent. Al jaren een kei in zijn vak.

 

 

Ton Vromanston
Met als oorsprong defensie heeft hij een ijzersterke discipline, oog voor verander management en is hij verbaal sterk, zonder dominant te worden. Deze docent is een mensen mens die zijn kennis graag aanwend om een ieder zijn of haar succes te laten bereiken. Ook zeer onderlegd in digitale vraagstukken en presentatie techniek. Sinds meer dan een jaar een volwaardig samenwerker bij onze organisatie, en zeer geliefd bij cursisten.

 

 

 

KapsterBrechtje Slingerland
De wereld van glamour en glitter! Een allround kapster en creatieve duizendpoot. Gek op nieuwe mogelijkheden en mooie haar styling. Een docente die altijd weer iets nieuws vind om deelnemers volledig te motiveren. Geweldige workshops in met name het kappersvak, wenkbrauw en wimper deco en de combinaties van deze zaken. Nog altijd bezig met echt nieuwe dingen in het vak.

 

gideon

Gideon Ruwaard
Inmiddels al 14 jaar als samenwerkend partner verbonden bij Centraalpunt, onze overkoepelende organisatie. Rustig van aard en altijd klaar om moeilijke vraagstukken eens uit te leggen tot in de kleinste lettertjes. Algemene kennis van ICT alsmede internetoplossingen, hebben zijn voorkeur. Ervaren in begeleiden en opleiden, binnen de bedrijfsgroep.

 


ictcentrale
Melvin van Rooijen
De ICT specialist. De uitdaging zaken geheel naar eigen behoeft te herschrijven. Software laten doen wat u voor ogen heeft, dat is zijn uitdaging. 14 jaar ervaring, een echte (selfmade) PRO. Een docent met engelen geduld, die staat voor uitdagingen, hoe complex ook. Veel ervaring in grotere bedrijven, maar altijd gemotiveerd om mensen bij te schaven waar nodig. Medeoprichter van samenwerkingsverbanden waarmee wij werken. Menig samenwerkend ondernemer dankt zijn of haar kennisniveau, op  ICT gebied, mede aan deze man.

 

judithJudith van Rooijen
De drijfveer, ontstaan door jarenlange ervaring, zorg voor elkaar, diep geworteld in haar aard. Zo ook in kennis en een juist geproportioneerde overdracht. Meer dan gemiddelde kennis van het MKB en Sociale Media. Vaak is de combinatie van Judith en Marcel als in een CMS systeem, een front en backend die elkaar versterken met als gemeenschappelijke deler een database van ervaring en kennis. Een docent met een grote sociale inslag, administratief sterk en geduldig van aard.Mede oprichter van de samenwerkingsverbanden waarbinnen wij werken.

 

Marcel


Marcel van Rooijen
Na ruim 25 jaar ervaring als steun en toeverlaat bij diverse personen en in menig bedrijf. Een echte duizendpoot. Specialist in vele disciplines, waaronder bedrijfsvoering, uitgebreide open source website oplossingen, sociaal sterker worden, therapeutische oplossingen, communicatie en presentatie, met een drang om zaken over te brengen. Samen spelen, Samen delen, is dan ook een van zijn bekende uitspraken. Kennisoverdracht als onderdeel van vernieuwing. Oud en jong – zorgen dat kennis en ervaring bewaard blijft. Een opleider van middelbare leeftijd, maar jong van geest. Mede oprichter en bedenker van de samenwerkingsverbanden waarbinnen wij werken.

 

 

Alle bovenstaande docenten blijven up to date middels een goed netwerk van informatie en constante bijscholing. Specialisten in trainingen en workshops omtrent ICT, communicatie en toepassing van de 21 ste eeuw.Voor diverse opleidingen maken wij gebruik van externe docenten, ieder met een geheel eigen kijk op de expertise waarin zij specialiseren. Gebruik maken van de huidige mogelijkheden, ook in ambachtelijke beroepen.

media