Stage

 thebestway

Deze pagina kan constant verschillen, diverse stagemogelijkheden van samenwerkende partijen en onszelf worden hier vermeld.

ICT

Stage lopen bij ICTcentrale is een fantastische kans om je kennis, vaardigheden en competenties te vergroten binnen een professionele ICT werkomgeving.Door de diversiteit aan werkzaamheden zijn er binnen ICTcentrale vele mogelijkheden voor meewerkstages en afstudeeronderzoeken, bijvoorbeeld op het gebied van techniek, ICT, logistiek, finance, communicatie of HRM. De afstudeeronderzoeken zijn op ieder leer niveau.

Tijdens je stage bij ICTcentrale maak je kennis met de organisatie en leer je ons bedrijf in de praktijk kennen. Je draait volledig mee op de afdeling en hebt je eigen verantwoordelijkheden. Voor afstudeeronderzoeken bieden wij concrete vraagstukken vanuit de behoefte van de organisatie. Zo draag je iets wezenlijks bij aan de ICTcentrale en zorgen we ervoor dat je conclusies en aanbevelingen niet in een la eindigen. Tijdens je stage bij ons kun je uiteraard rekenen op goede begeleiding op je werkplek, maar indien noodzakelijk ook hulp bij het zoeken naar een baan of zelfstandigheid.

ICTcentrale is een erkend Stagebedrijf.

BERGERSCENTRALE

Veel leren in de branche Berging? Weten hoe de diverse hulpverleners hun taak afdoende realiseren 24/7? Service met de hoofdletter S belangrijk voor je?

Kijk dan eens bij de Bergerscentrale of moederbedrijf AUTAX.

Binnen diverse takken van het bedrijf zijn stagemogelijkheden. Mail via het contactformulier op de website voor meer informatie.