Unlimited

Unlimited?

Ongelimiteerde mogelijkheden!
Sedert jaren ontwikkelen wij plannen voor (startende) ondernemers en overheidsinstanties. Wij realiseren effectieve stages en ontwikkelen trainingen voor ieder opleidingsniveau en leeftijdsklasse. Dit alles door optimaal gebruik te maken van alle netwerken, samenwerkende partijen, zoveel mogelijk vrije software (open source), sociale media en het wereldwijde web. Naast alles natuurlijk gemotiveerde docenten die het vak verstaan.

Veel scholen, maar ook kleinere ondernemers, hebben nog niet de mogelijkheden om dit toe te passen. Hierdoor missen kinderen erg veel en lopen met name ook de kleinere bedrijven veel kennis en potentieel mis. Voor grotere bedrijven is de verruiming vaak het anders aan leren kijken tegen zaken en een andere manier van communiceren en presenteren introduceren. De algemene kennis omtrent de mogelijkheden van internet ofwel de elektronische snelweg en het gebruik ervan vergroten van u en uw kinderen, bedrijf of overheidsinstantie is dan ook ons doel.

Op maat gemaakte materie, begeleiding bij gratis educationsoftware in opleidingen en het trainen van mensen, is voor ons een dagelijkse uitdaging. Meer en meer komen gesubsidieerde bedrijven, maar ook scholen, achter het feit dat veel software ook vrij te verkrijgen is. Het rest dan nog een goed onderlegde docent (in of extern) in te zetten en er ontstaat een geheel nieuwe aanvulling van het gebruikelijke opleidingspakket. Enkele voorbeelden willen wij u niet onthouden: